وکیل ثبت احوال

یکی از پرکارترین وکیل‌ها در جامعه امروز ایران می‌باشد. مشکلات بسیار زیاد ثبتی و تقاضاهای بسیار بالا برای مواردی مانند تغییر نام و نام خانوادگی و تغییر سند و دریافت المثنی برای مدارک و شناسنامه از جمله مهمترین مواردی هستند که هر فردی برای دریافت آنها نیاز به مشورت حقوقی با یک وکیل ثبت احوال خواهد داشت
قوانین مربوط به اداره ثبت احوال بسیار دست و پاگیر بوده و در برخی موارد افراد عادی بعد از چند مرحله مراجعه برای دریافت برخی خدمات از کرده خود پشیمان شده و نا امید به خانه بازمی‌گردند. بله پیچیده بودن قوانین مربوط و تبصره‌های موجود در آنها یکی از مهمترین عواملی است که باعث بروز چنین مشکلاتی در روند درخواست‌های شهروندان در اداره مذکور می‌شودآیا هر وکیلی می‌تواند یک وکیل ثبت احوال باشد؟

وکیل ثبت احوال

وکیل پایه یک ثبت احوال

از نظر قانونی هر فردی که دارای مدرک وکالت بوده و در آزمون وکالت موفق باشد و مجوز لازم برای وکالت و اخذ عنوان وکیل پایه یک دادگستری را داشته باشد، می‌تواند به عنوان وکیل فعالیت نموده و وکالت موکلین را برای این بابت اخذ کند؛ اما اگر چنین چیزی امکان پذیر است پس چرا ثبت احوال تبدیل به یک رشته تخصصی در وکالت شده و عنوانی جدا برای آن در نظر گرفته می‌شود؟ پاسخ این سوال در یک کلمه نهفته است. تجربه وکیل بهترین پاسخ برای چنین سوالی است. بله هر وکیلی می‌تواند برای کارهای ثبت احوال افراد وکالت‌نامه با آنها امضا نماید، اما آیا هر وکیلی هم می‌تواند چنین پرونده‌ای را به سرانجام برساند؟

برای موفقیت در پرونده‌های حقوقی بیشتر از تحصیلات عالیه، تخصص و تجربه لازم است. داشتن تجربه باعث می‌شود تا وکیل با چم و خم کار آشنا شده و وقت موکل خود را با راه‌های امتحان نشده و ناموفق هدر ندهد.

موسسه حقوقی عدل نیکان.

بنیاد وکلا.